Βιογραφικό

Ο Δρ. Mehrdadian Mehrdad (Μιθριδάτης), αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Βελιγραδίου, Faculty of Medicine in Belgrade, το 1996. Συνέχισε την εκπαίδευσή του στον τομέα της Ομοιοπαθητικής ιατρικής στο International Academy of Classical Homeopathy Medicine, Αλοννήσου υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, από το 2004-2008. Σύγχρονος για 3 χρόνια διεξήγαγε πρακτική και θεωρητική εξάσκηση στην Εταιρία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής Ελλάδος μέχρι το 2008. Παράλληλα παρέδιδε μαθήματα Περσικής Γλώσσας σε φοιτητές στο ΑΠΘ, διαφόρων σχολών,


Ενδιαφέρον και λόγος απόκτησης γνώσεων για την ομοιοπαθητική, ως έμπειρος γιατρός ιατρικής, υπήρξε η παρατήρηση της αποτυχίας της συμβατικής ιατρικής στη θεραπεία ορισμένων ασθενειών, καθώς και η ανεπαρκής αντίληψη της συμβατικής ιατρικής για την πλήρη προσωπικότητα του ασθενούς, τα συναισθήματά του, την ψυχική του κατάσταση όπως και πολλά άλλα. Για παράδειγμα, κάποιες πτυχές της προσωπικότητας που έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην εμφάνιση της νόσου και των οποίων η παραμέληση για την εξέταση της θεραπευτικής αγωγής μπορεί να επιβραδύνει ή να εμποδίσει την επούλωση. Επίσης, η συχνή και αλόγιστη χρήση χημικών φαρμάκων μπορεί να επιφέρει «περισσότερο κακό παρά καλό».

Ως Σύμβουλος Ορθομοριακης Διατροφικής Ιατρικής για πολλά χρόνια πέτυχε εξαιρετικά αποτελέσματα σε χρόνιους ασθενείς, που δεν θεραπεύονταν με τη χρήση χημικών φαρμάκων.