Γαστρεντερικά νοσήματα και Ομοιοπαθητική

Πρόσφατη έρευνα αποκαλύπτει πόσο σημαντική είναι η υγεία του εντέρου για τη συνολική σωματική, συναισθηματική και ψυχική μας ευεξία. Η ομοιοπαθητική έχει πάνω από 200 χρόνια ιστορίας στη χρήση και εφαρμογή της, έτσι δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η ομοιοπαθητική έχει ένα ευρύ φάσμα ομοιοπαθητικών φαρμάκων που αντιμετωπίζουν τις πεπτικές διαταραχές.
Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα λειτουργούν καλύτερα όταν επιλέγονται για να ταιριάζουν με τα χαρακτηριστικά των συμπτωμάτων και του ατόμου. Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα δεν καταστέλλουν τα συμπτώματα. Η ομοιοπαθητική μπορεί να εφαρμοστεί έντονα για την ανακούφιση των ενοχλητικών συμπτωμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πλήρη θεραπεία των χρόνιων πεπτικών διαταραχών.

Οξεία πεπτική διαταραχή
Η ομοιοπαθητική μπορεί να βοηθήσει την οξεία πεπτική δυσφορία, υποστηρίζοντας το ενεργειακό σύστημα του σώματος για να επιτευχθεί ισορροπία. Είναι απίστευτα ευγενής στη δράση τους και δεν παράγουν παρενέργειες.

Χρόνια προβλήματα
Ο στόχος της ομοιοπαθητικής είναι η εφαρμογή των ομοιοπαθητικών θεραπειών με βάση ολόκληρο το σύστημα για την επίτευξη μακροχρόνιας επούλωσης. Η ομοιοπαθητική επιδιώκει να τονώσει την έμφυτη θεραπευτική δύναμη του ατόμου έτσι ώστε όλα τα φυσιολογικά συστήματα να λειτουργούν στο καλύτερο δυνατό. Καθώς το άτομο κινείται προς ένα βέλτιστο επίπεδο γενικής υγείας, αισθάνεται καλύτερα. Οι ομοιοπαθητικοί δεν διαγνώσουν ούτε θεραπεύουν ασθένειες. Επιλέγονται διορθωτικά μέτρα που ανταποκρίνονται καλύτερα στη συνολική κατάσταση της ασθένειας του ατόμου.
Η ομοιοπαθητική είναι ουσιαστικά για να φέρει τη ζωή σας σε ισορροπία, και σας δίνει την ελευθερία από τον περιορισμό ευεξίας, ώστε να μπορείτε να ζήσετε τη ζωή σας όπως εσείς επιλέγετε!

Γαστρεντερικά νοσήματα

 • Γαστρίτιδα
 • Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου
 • Λιπώδης διήθηση του ήπατος
 • Δυσκοιλιότητα
 • Αιμορροϊδες κ.α.

Ομοιοπαθητική και Αναπνευστικά προβλήματα

Η ομοιοπαθητική έχει μερικές από τις καλύτερες θεραπείες για τη θεραπεία οξειών συμπτωμάτων διαφορετικών αναπνευστικών λοιμώξεων. Η χρήση της Ομοιοπαθητικής για αυτές τις λοιμώξεις είναι ευεργετική καθώς δεν έχει παρενέργειες. Συχνά συνδέονται με κοινό κρυολόγημα, ιγμορίτιδα, λοίμωξη του αυτιού και μερικές φορές βρογχίτιδα. Η πιο διαδεδομένη ασθένεια αυτού του είδους είναι η βρογχίτιδα. Είναι μια φλεγμονή των αεραγωγών του πνεύμονα, των βρόγχων. Μπορεί να είναι οξεία ή χρόνια

Η ομοιοπαθητική προσφέρει μια εξαιρετικά αποτελεσματική προσέγγιση σε αυτό το σύνολο ασθενειών. Ένας έμπειρος ομοιοπαθητικός γιατρός μπορεί να συνταγογραφήσει γρήγορα μια εξατομικευμένη θεραπεία με βάση διάφορους παράγοντες που καθορίζουν τη γενική υγεία του ασθενούς και τους εθισμούς του. Τα ομοιοπαθητικά φάρμακα για αναπνευστικές λοιμώξεις έχουν τις τέλειες λύσεις και τις εξουσίες για τη μείωση των συμπτωμάτων, της έντασης και της υποτροπής τους.

Η ομοιοπαθητική είναι δημοφιλής σε όλο τον κόσμο για την ασφαλή θεραπεία των αναπνευστικών ασθενειών. Ένα σωστό φάρμακο μπορεί εύκολα να εμποδίσει αυτήν την οξεία κρίση και να το θεραπεύσει τελείως. Το άσθμα, η φαρυγγίτιδα και η πνευμονία είναι μερικά ακόμη παραδείγματα αναπνευστικών ασθενειών που οδηγούν σε απόφραξη στο στήθος.

Αναπνευστικά προβλήματα

 • Βρογχιολίτιδα
 • Bρογχικό άσθμα
 • Xρόνιος βήχας κ.α.

Γυναικολογικές παθήσεις και Ομοιοπαθητική

Η ομοιοπαθητική είναι μια φυσική, ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία για κάθε είδους γυναικολογικές παθήσεις. Συμβουλευτείτε πάντα τον γυναικολόγο σας για ακριβή διάγνωση και εξετάσεις πριν από την ομοιοπαθητική σας διαβούλευση.

Ομοιοπαθητική για την υγεία των γυναικών: Η ομοιοπαθητική μπορεί να προσφέρει καλή υγεία στις γυναίκες σε όλα τα στάδια της ζωής τους από τη νηπιακή ηλικία μέχρι το γήρας. Είναι ευεργετικό για το πλήρες φάσμα των συναισθηματικών, ψυχικών και σωματικών προβλημάτων που μπορεί να αντιμετωπίσει μια γυναίκα και μπορεί να την βοηθήσει μέσα από τα μεταβατικά και αναπτυξιακά ορόσημα της ζωής της.

Κατά τη διάρκεια των εφηβικών χρόνων η ομοιοπαθητική μπορεί να βοηθήσει με τις ορμονικές αλλαγές της εφηβείας και την ακμή που εμφανίζεται συχνά αυτή τη στιγμή, αλλά κυρίως μπορεί να βοηθήσει με τις συναισθηματικές αναταραχές που συμβαίνουν συχνά καθώς τα κορίτσια κάνουν τη μετάβαση στη γυναίκα.

Ομοιοπαθητική για την υγεία των γυναικών:

Η ομοιοπαθητική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία πολλών συνηθισμένων φυσικών και συναισθηματικών συμπτωμάτων που σχετίζονται με τους κύκλους της εμμήνου ρύσεως, τις ανωμαλίες των ορμονών και το προ-εμμηνορροϊκό σύνδρομο. . Λόγω της έμφασης που δίνει στη θεραπεία του συνόλου του ασθενούς σε φυσικό, πνευματικό και συναισθηματικό επίπεδο, είναι ιδανικό για τη θεραπεία του ευρέος φάσματος πιθανών συμπτωμάτων που συνδέονται με τον εμμηνορροϊκό κύκλο.

Επειδή οι ομοιοπαθητικές θεραπείες δρουν με την τόνωση του θεραπευτικού συστήματος του σώματος για να ανακτήσουν μια αίσθηση ισορροπίας, τα προβλήματα με ορμονικές ανισορροπίες ανταποκρίνονται καλά στην ομοιοπαθητική θεραπεία.

Γυναικολογικές παθήσεις

 • Μαστίτιδα
 • Προεμμηνορυσιακό σύνδρομο
 • Κυστίτιδες
 • Ακράτεια ούρων
 • Σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών
 • Ινομυόματα
 • Γυναικεία υπογονιμότητα
 • Κολπίτιδα, κ.α

Ομοιοπαθητική – Τι είναι

Η ομοιοπαθητική ιατρική, είναι ένα θεραπευτικό σύστημα, που βασίζεται σε νόμους και αρχές της φύσης. Στοχεύει στην ενίσχυση του οργανισμού, κινητοποιώντας τις αμυντικές του δυνάμεις και αποκαθιστώντας έτσι τη διαταραγμένη του υγεία. Η θεραπεία εστιάζεται στη συνολική εικόνα των συμπτωμάτων του οργανισμού και όχι μόνο στην εικόνα της νόσου, από την οποία πάσχει. Αυτό σημαίνει, ότι δύο άτομα που έχουν την ίδια αρρώστια, μπορεί να χρειάζονται δυο διαφορετικές θεραπευτικές αγωγές και διαφορετικά ομοιοπαθητικά φάρμακα. Όπως ο άνθρωπος είναι μέρος της φύσης, έτσι και η αρρώστια του αλλά και η θεραπεία του πρέπει να βασίζονται σε νόμους της φύσης.