Λίγα Λόγια Για Εμένα

Αν η Ομοιοπαθητική είναι μια χίμαιρα ή μια ανάξια μέθοδος, θα καταρεύσει από μόνη της. Αν όμως αντιπροσωπεύει την πρόοδο θα διαδοθεί ό,τι κι αν κάνουμε για να την σταματήσουμε!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ομοιοπαθητικος θεσσαλονικη

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ

Έχοντας εκπαιδευτεί ως κλασσικός γιατρός, άρχισα να ενδιαφέρομαι για την ομοιοπαθητική το 1999. Η πρώτη επαφή μου με την Διεθνή Ακαδημία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής έγινε το 2002, όπου είχα την τιμή να γνωρίσω τον καθηγητή Γιώργο Βυθούλκα και να διδαχτώ την κλασσική ομοιοπαθητική μέσα από σειρά μαθημάτων που πραγματοποιούνταν υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Μετά από σειρά ετών εκπαίδευσης και πρακτικής στην κλασσική ομοιοπαθητική ιατρική άρχισα να τη χρησιμοποιώ ως κύρια θεραπεία για τους ασθενείς μου.

Βρήκα ότι η ολιστική αυτή προσέγγιση φέρνει πραγματικά και διαρκή οφέλη, καθώς εστιάζει στις αιτίες της νόσου και όχι στην επιφανειακή αφαίρεση των συμπτωμάτων. Είμαι στη διάθεσή σας, όχι μόνο με επίσκεψη στο ιατρείο μου, αλλά και μέσω συνεδριών Skype.

Είμαι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής (ΕΕΟΙ), της Liga Medicorum Homeopathica Internationalis, της European Committee for Homeopathy και της Ελληνικής Εταιρείας Ορθομοριακής Διατροφικής Ιατρικής.

Δρ. Μεχρνταντιάν Μέχρνταντ Μιθριδάτης
Δρ. Μεχρνταντιάν Μέχρνταντ ΜιθριδάτηςΙατρός Ομοιοπαθητικός

Το Ιατρείο Μου